Nie wiedzialem do jakiej kategorii to przypisac, wiec umiescilem to w dziale inne. Chodzi o taka rzecz. W domu dwa kompy z Win98 spiete w siec, prez karet sieciowa do HUBa. Nie bylo problemu, odpowiednie protokoly zainstalowane, kompy siebie na wzajem widza, udostepnione katalogi, itd. Ale teraz mam zamiar na drugim kompie posadzic normalnego DOSa, nie bedzie Windowsa. Ale co teraz mam zrobic ? Jak to wyglada pod DOSem ?
Jaki program do przesylanae/kopiowania plikow. Czy mozliwe jest cos takiego jak udostepnianie katalogow w DOSie, aby z drugiego kompa mogl cos wrzucic na ten pierwszy, itd. Do tej pory mialem laczylem dwa, trzy kompy przez HUBa pod kontrola Win. Z tym sobie radzilem i na tym konczy sie moje zagadnienie na temat sieci. :( Prosilbym o miare proste i nieskomplikowanie wyjasnienie.
Jaki program do przesylanae/kopiowania plikow. Czy mozliwe jest cos takiego jak udostepnianie katalogow w DOSie, aby z drugiego kompa mogl cos wrzucic na ten pierwszy, itd. Do tej pory mialem laczylem dwa, trzy kompy przez HUBa pod kontrola Win. Z tym sobie radzilem i na tym konczy sie moje zagadnienie na temat sieci. :( Prosilbym o miare proste i nieskomplikowanie wyjasnienie.