Więc powiem wam że zlicza pamięć.
(Sacull możesz się popisać i wstawić do galerii)
zdjęcie nr1
(Sacull możesz się popisać i wstawić do galerii)
zdjęcie nr1
Haker napisał/a:
Na tym kompie się nie znam, ale chyba zliczanie ramu? :D
//Sacull - skoro się na tym nie znasz to po co śmiecisz takimi bezsensownymi postami?! Oficjalnie dostaniesz warna za złamanie punktu 4 regulaminu, a nie oficjalnie ... no coż, pierwszego zarobiłeś za pisanie kilku postów "na raz" i przestałeś, więc jak teraz dostaniesz za pisanie "głupich" postów to może też przestaniesz ... choć cuda rzadko się zdarzają ...
//Haker - Regulamin pkt 4: " Pisanie postów "z sensem"
- zabronione jest pisanie "debilnych" postów oraz zalecane jest pisanie postów "pełnymi zdaniami", zabronione jest ponadto pisanie postów nie wnoszących nic do tematu dyskusji" Nie wiem, czy to było bezsensowne, a nawet jeśli lekko głupie to NIE DEBILNE!!! W Commodore chyba liczył ram (pamiętam, że mi pisało 64(0)kb), a to jest chyba podobny komp?!?
//Sacull - "... postów nie wnoszących nic do tematu ..." i wszystko jasne ... i commodore nie zliczał ramu, tylko wyświetlał ile ma - a ma wciąż tyle samo :D
//Haker - czy warny kiedyś znikają? Mógłbym prosić @Admina o odpowiedź?
//Sacull - a moja odpowiedź Ci nie wystarczy? :D Nie, warny nie znikają z czasem - trzeba (a raczej można) je usunąć ... :)
//Haker - ALE OKAZAŁO SIĘ ŻE ZLICZA RAM TO NIESPRAWIEDLIWE
//Sacull - rety, przyjmij w końcu do wiadomości, że zasłużyłeś "całokształtem" ...
//Sacull - "... postów nie wnoszących nic do tematu ..." i wszystko jasne ... i commodore nie zliczał ramu, tylko wyświetlał ile ma - a ma wciąż tyle samo smiley