A tu jest problem - Win2.x nie działa z nowszymi driverami. Posiada swoje stery do VGA i tyle. Są w dodatku różne wersje Win2.x i mają różne stery. Są chyba 3 wersjeWin2.11/286, mają różne sterowniki drukarek i grafiki.
tia to już lepszy win 3.x??:D jak bym tylko wedział jak pod tym os wyświetlić 16 bitową grafike i 32 bitowy system plików na fat 32 i 24bitowym dzwiękiem zsounblasterlive 24 -MOJA GŁOWA!!-
tiaaa jak microsoft zaprzestał prace nad me i całą serią 9x to komu będzie hciało się odnowa pisać 3.11 pod platforme 64 bitową do tego wżucić jeszcze direct x 10.a :D i będzie działać .
już sobie wyobrażam sytuacje po turnieju w most wandet i wylączeniu tej gry ujżenie okienek z win 3.x było by troche dziwnym wrażeniem
ale direct 9.c nie będzie hodzić jak należy po win 98 prubowałem to masa błędów najlepiej set pnąć czy tam dupnąć 8.1 i jest git a co do media playerów nie ma ograniczen ja osobiście posługuje się windows mediaplayer w wersji 11 musiałem nad tym siedzieć godzine żeby mi zainstalowało bo mówili mi z microsoftu że am piracką wersje systemu ;]
A właśnie, wiele osób mających niezbyt legalne WinXP mi mówiło, że po pobraniu jakiegoś update'u im się coś poblokowało. to było jeszcze w czerwcu. Ja tam pobieram aktualizację i wyglada na to, że moja Winda eXPirence jest w pełni legalna. Może to dlatego, że kupiłem płytę do nagrania "Backupu" za 2.20zł? :)