BO MNIE TU COŚ STRZELI!!!
skoro producent dał takie chłodzenie to takie musi jej starczyć a gpu pali się przy 95'C (testowałem na mx 200 :D)
jak widze tkie lanie wody to mi się niedobże robi
każde użądzenie by skontaktować się zczipsetem i inymi dziadostwami na płycie głównej między innymi biosu
AMLI: System BIOS ACPI dokonuje próby zapisu do niedozwolonego adresu portu We/Wy (0xcf8), który znajduje się w chronionym zakresie adresów 0xcf8 - 0xcff. To może prowadzić do niestabilności systemu. Skontaktuj się z dostawcą systemu w celu uzyskania pomocy technicznej.
wystarczy poprzestawiać przerywania irq dla karty graficznej która sprzętowo jest widziana jako:
karta wideo - do pełnoekranowego obrazowania (teraz już wiadomo boco są te odstające druty na starych kartach graficznych)
karta graficzna doobrazowania grafoki (przy mx400 to maximum wyciągnie 45fps) (testowałem u siebie bo też mam ten model karty (ale z wiatrakiem)
Akcelerator 3D - do akceleracii obrazu trójwymiarowego w czasie rzeczywistym
zakładając ,że twoja karta ma 64 mb to wtedy gpu przypisuje 8mb rmu n tryb okienkowy a resta na akceleracje przezco oba tryby mog być używane jednocześnie co znacznie obciąża GPU
WIĘC ZMIEŃ IRQ albo napisz jakie dodatkowe badziewia siędzą u ciebie w kompie
jeżeli włnczasz film uaktywnisz karte wideo a, że karta wideo m takie same IRQ jak inne użądzenie to Komputer niewie co robić I TU SIEDZI FATAL ERROR
Haker muzg se dociśnij a nie tasiemke od HDD:sourgrapes: gdyby to była wina tesiemki toby wogule nic nie było:no:
nazwa twojego BIOSU
jak Award to z górki jak inny to też damy rde ale nie tak jak z AWARD'em