ftp "Stare Programy" jak sama nazwa wskazuje. Jakbym dorzucił np. prezentację Apple Macintosha 1, jeszcze by obleciało.
Jeszcze coś - notatki z WinXP. Tez humor zeszytowy.
"Wszystkie foldery można uczynić prywatnymi, z wyjatkiem tych, których się nie da"
"Konto Gościa i Przywracanie Systemu to dwa narzedzia słuzące do zmniejszenia ilości wolnej przestrzeni dyskowej (śmiecą na twardzielu)"
Odpowiedź: "Runddl... Tego tam nie ma... zaraz, przecież... to jest tak: Plikami systemowymi są Config.sys i Winstart.bat, którego nie mogę zobaczyć, bo nie jest plikiem systemowym"
Kolejna odpowiedź na pytanie "Warunki defragmentacji dysku" - "Ciśnienie 1080hPa, temperatura ok. 20 st. C, wilgotność 80%. Zawartość CO2 w powietrzu: niska".
Notatka z połączeń sieciowych - kazdy miał napisać coś od siebie:
"Połączenia sieciowe dzielimy nastepująco (od najwolniejszych).
a. w ktorych filmów nie da się ściągać
b. W których film sciąga się k**ewsko długo
c. w których film ściąga się cholernie długo
d. W których film ściąga się normalnie
e. w których film ściąga się szybko
f. W których nie trzeba ściągać filmu przed oglądaniem "
Na klasowce pod pytaniem o porównanie sieci LAN i WAN: "Poprzednim razem też oblałem. Nie wiem."
"Twardziel to jest takie cuś" - na klasówce pod "Scharakteryzuj budowę dysku twardego i rozwój zastosowanych technologii"
Jeszcze jedno. Na pewnym forum (jakim? nie podam przez litość dla ichniejszej administracji) pewien wysoko usytuowany (zasłużony? admin?) użytkownik dostał ostrzeżenie za skandaliczne zachowanie na forum. Następnie wysłał do głównego Admina list, w którym próbował przekonać do zdjęcia ostrzeżenia. Admin widząc list wysłał go do zaufanych kumpli, oni do swoich, i doszło do mnie. Użytkownik, z 1500 postami, kilkaset rozwiązanych problemów, nienaganne zachowanie przez lata, a tymczasem taki list (czy kogoś ten styl nie przypomina? :D ):
Uprzejmie proszę o zwolnienie mi tego ostrzeżenia. Jak Super Admina prosze.
Niestety, znowu zostałem wpieniony przez uzytkownika [censored] który zapytał się, czy "jerzeli nie działają konwencjonalne metody, czy zadziałajom niekonwencjonalne" i czy próbowałem przestawić stan IAD z REAL (tak sie to pisze?). Odpowiedziałem mu, że nie prubowałem w to wchodzić, ale widziałem wielu órzytkowników, którzy tak robią, tylko jakbym wszedł byłyby problemy i bym niewyszedł. Urzytkownik ten odpowiedział, iż jest maniakalno depresyjny, przy czym jak powszechnie na tym forum wiadomo od świrstfa jestem ja, nie on, więc złamał Kopyrajt. Został komisyjnie (przy świadkach) op**pszony, po czym dorzucił mi pedofilię i nekrosadyzm, w oba się nigdy nie bawiłem (z powodu braku czasó?). Na to odpowiedziałem mu prościutkim rozwiązaniem bardzo skomplikowanego problemu (post pt. "ANDR. na IAD i lV"), przez co jego rozwiązanie poszło w niepamięć bo było zbyt dóże i nie efektywne. I tym razem ja zostałem póblicznie ochrzaniony, sam nie wiem zaco. Op**pszyłem gościa, tym razem już na prywatnie, co podziałało na niego jak czerwona płahta na byka - op***szył mnie komisyjnie, że "nie ómiem twożyć skryptuw i na forum programistuw piszę", co jest nie prawdą, gdyż napisałem kilka dobrych programów pod VGB, dostempnych na forum i kilku innych stronach. więc o***pszyłem go znowu mówiąc w prost, że w toalecie popełnia kaziroctwo, gdyż jest własnym dziadkiem oraz że IAD u niego to wielka wygolona w poprzek dó*a obrośnienta jak u grizzli. On znowu odpisał mi "mondrzejszy od ciebie jest ałtomat na rzetony" i "ty uajzo sakramęcka", za co został znów komisyjnie o***pszony przy 5 światkach. Powiedział mi więc w prost, żebym nie mówił "właściciel SHELL-a" tylko SHELL, bo tak nie ładnie rozwalać wszyskiego na kawałki. Ja mu odpisałem spadaj na drzewo lamerze bo mnie w nerwił. Na to [censored] napisał donos, a ja mu powiedziałem, że nie donos, tylko dodó*a. Donos doszedł, dodó*y nie, a dostałby dziad dadibasem, a może i zglana, gdyby wrucił mój kumpel, który teraz siedzi na katowickim Spotku.
W związku z zaistniałą, wyżej opisaną sytuacją prosił bym o zwolnienie mnie z tego jednego ostrzeżenia, gdyż jako Admin szerzę przykładne korzystanie z forum, systemu prywatnych wiadomości i całej sieci oraz działam jako jeden z najaktywniejszych urzytkowników.
Zasłużony (od początku serwisu) :[censored]