Karma - była w nim spora pomyłka - testowano wszystko na DOSie z Win98, a tymczasem marnie szły próby odpalenia Karmy na DOS 6.22.
Tudzież skończyłby jak Qube - wspaniały interfejs do DOSa wymagający karty grafiki, jaką spotyka się w maszynach w których lepszy jest Win9x.
jak wrócę z wakacji to cykne fotkę mojego kompa gdzie mam następujące elementy chłodzące:
trzy wiatraczki 8 cm na przedzie obudowy, na procesorze wiatrak turbinowy 4500RPM (50db :D) z tył obudowy 12 cm wiatrak, i 12cm w zasilaczu , 92 na karcie graficznej, i wiatraczek 25 cm w bocznej sciance kompa jak tylko będę miał możliwość podeślę fotkę. wszystkie przytwierdzone do obudowy dmuchają do środka więc podwiewa mi fryz jak otwieram klapkę od DVD B)
Z.F. Skurcz debiutowało na hubie DC++ ATR Polish Hub - swojego czasu największym hubie DC w Polsce.
Ponadto jest studenckie filmidło o akademiku Pszczółka - robią sobie jaja z reklam telewizyjnych, horrorów typu Blade i rzeczywistości bardziej studencko-akademikowej.
I chyba ta sama ekipa: JAKA TO NALEWKAAA - jajca z "Jakiej to melodii".
Poza nimi to wymiata jeszcze jeden film, i to nakręcony całkiem seryjnie w zamierzchłej przeszłości (film jest czarno-biały). Jest to coś robione jakby ukrytą kamerą, całość jest całkowicie od czapy, coś jak Jożin. Zaczyna się, jak ubrany w strój sportowego narciarza facet wychodzi na słoneczną plażę... Kto zna tytuł, bo raz widziałem tylko w TV?.