Jako, że to temat śmieszne to macie tu Windows RG (Really Good Edition). Wiem, że stare ale może niektórzy nie znają. Plik w formacie SWF (można otworzyć w przeglądarce internetowej).
Ostatnio zeskrobywałem tlenki z podobnych dysków. Rok w wilgotnym magazynie - na 5 dysków 2 udało się odzyskać w całości i pewnie działają (brak zieleńca na MHDD) a jeden ma bady. Pozostałe 2 martwe: ST157 z powodu demagnetyzacji obszaru serwisowego, jakiś Maxtor z powodu zaśniedzienia elektroniki.
Kolejne fotki: Ten Seagate ma ok. 1GB. SCSI2
Coś na obrazku 4 - chyba jakiś transputer na EISA
5 - bez komentarza...
6 - 24-bit przy 800x600 powinno wydoić, moja Alliance miała jeszcze pamięć w gniazdkach.
KANADYJCZYCY:
Proszę o zmianę kursu o 15 stopni na południe celem uniknięcia kolizji.
AMERYKANIE:
Radzimy wam zmienić kurs o 15 stopni na północ, aby uniknąć kolizji.
KANADYJCZYCY:
Niemożliwe. To wy będziecie musieli zmienić kurs o 15 stopni na południe aby uniknąć kolizji.
AMERYKANIE:
Mówi kapitan okrętu wojennego Stanów Zjednoczonych. Powtarzam ponownie - wy zmieńcie kurs.
KANADYJCZYCY:
Nie. Powtarzam - zmieńcie kurs aby uniknąć kolizji.
AMERYKANIE:
Mówi kapitan lotniskowca USS Lincoln - drugiego największego okrętu bojowego amerykańskiej marynarki wojennej floty atlantyckiej. Towarzyszą nam trzy Niszczyciele, trzy Krążowniki i wiele innych okrętów wspomagania. DOMAGAM SIĘ ABYŚCIE TO WY ZMIENILI KURS 15 STOPNI NA PÓŁNOC. W INNYM
PRZYPADKU PODEJMIEMY KONTRDZIAŁANIA CELEM OBRONY GRUPY!!!
KANADYJCZYCY:
Mówi Latarnia Morska - wasz wybór!!