Hmmm, podobną mapę instalowałem w BMW X5, byków nie było, ale wszystko DUZYMI LITERAMI I BEZ POLSKICH LITER :) No i była bardzo niedokładna, ale to już szczegół :)
Noo... Zdążyło się zrobić więcej dziur w drodze... :P
A TERAZ UWAGA!!!
SUPERDODATEK - PEŁNOMETRAŻOWY FILM PIŁA (LEKTOR PL) SKOMPRESOWANY DO 12 MB :lol:
Radzę oglądać na pełnym ekranie ;)
Jak ktoś ma klaster lub innego demona prędkości niech wypróbuje KGB Archiver na najlepszej kompresji (na słabszych porównywalny z WinRARem). Myślę, że spakowałby Piłę DivX do 10MB. Jak Cabinety z Office'a, ciężko pakowalne WinRARem, a było tego 525MB spakował na 1.65MB! Tylko czas dekompresji na 2GHz wynosił 12 godzin :(.
Ten gość naprawdę jest niezły. Na początku wydawało mi się, że monitor to EGA, a jednak to CGA.
Komputer to oryginalny IBM 5150 z kartą muzyczną Sound Blaster i 10 MB dyskiem, poza tym wszystko jak w oryginale.
Wszystko dzieje się w trybie... tekstowym... :).
Dema/Intra to chodziły i na C64, ale na PCta... trzeba nieźle znać Basica, bo pierwsze pecety miały bardzo szybką obsługę Basica (bezpośrednie odwołania do BIOSu).
KASACJA SPRZETU (...)
Sprzet komputerowy przed zezłomowaniem musi zostać poprawnie zabezpieczony przeciwko odzyskaniu danych z jego nośników. (...)
(...)
3. PŁYTY GŁÓWNE Należy niszczyć przez utworzenie podłużnego wycięcia przechodzacego przez chipset i układ BIOSu co uniemożliwi odczytanie informacji w niej zapisanych.
Dodam, że to jedna z większych firm zajmujących się dystrybucją komputerów !
I czy ktoś widział informacje w czipsecie? :D
Ciekawy komputer, był produkowany w latach 1983-1993 (!).
Gdyby był z pierwszej połowy lat '80 spróbował bym go kupić... ale pewnie to końcówka lat '80...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
I taką ciekawą, ładną i tanią 386: