Można żec tylko jedno: KOPYTKO:D
Bardzo ładnie.
Ja tesz chce daz bryce!! ęde płakał na emulu cciągło się 11 % i daz poszedł w długom a morze ty mi mpodeślesz jakiś linik czy cuś
bo obrazki wychodzą bardzo ładnie
Linka nie mogę, bo byłby to Warez :(
Własnie zostałem opieprzony za ten obraz, kiedy pokazałem go stare... sorki mamie. Nie wiem czemu.
CZY WY WIDZICIE TU JAKIEŚ JATKI, CZY PROFANACJE? Bo ja nie, a za to zostałem opieprzony.
To była tylko wizualizacja kolejnego z moich chorych marzeń, pod tytułem "Masz za swoje" :) .
a jak ja mam Amd athlon XP (taki sam jak twój tylko że) 3000+ 3.0GHz
i NIVIDA GE FORCE FX 5500 z 256 mb ram na karcie i 512 mb ram na płycie:confused: będe mieć o minute szybciej ??:D narazie bawie się 3d canwans
RAMu masz standardowo. Przy wysokiej jakości texturach wolumerycznych oraz wysokoprzeźroczystych/warstwowych/odbijających proceduralnych prawdopodobnie bedzie takie tempo, jakie u mnie. Przy bardziej złożonych modelach (połowę robisz w 3dsmaxie i dajesz do Bryca :) ), będzie widać lekkie przyspieszenie.
Cóż, ta moja ostatnia grafa wywołuje chyba jakieś negatywne emocje. Od kumpla dostałem email "to jest chore", a Admin się nie chce wypowiadać (bez obrazy %) ).
Tak czy siak, pomysł normalnie z Plutona ;). Podobno Einstein na swoją teorię względności też wpadł przypadkiem, bo podczas jazdy autobusem zauwazył, ze się skrócił ;). Gdybym zbierał tak te ukazujące mi się obrazki to może i bym coś wymyslił :D